|

Een verrassend leuke Valentijnsdag met een persoonlijk én grappig Valentijns cadeau!

Het jaarlijkse Valentijns staat weer voor de deur, en dus is het weer tijd voor een (het liefst ook nog) persoonlijk én grappig Valentijns cadeau. Van alle kanten wordt je bestookt met reclame, je mailbox stroomt weer vol met winkels die wel even weten wat je aan je geliefde moet geven. Een leuke iPad? Misschien een MINI Cooper? 🚗 Misschien een tweede huis? Nee, maar even serieus… je hoeft natuurlijk niet meteen een hypotheek te nemen om je geliefde te verrassen. Hoe doe je dat dit jaar dan wel? Goed nieuws: ik heb hierop hét antwoord!

Commercieel of niet, Valentijnsdag kan je relatie ook helpen

Nou ben ik zelf niet de meest attente vent op de planeet, en word ik altijd een beetje opstandig van Valentijn. Daar stap ik dan toch maar even overheen. Commercieel of niet: je partner is tenslotte (als het goed is) één van de meeste belangrijkste personen in je leven. En daarom is Valentijnsdag wel een goed moment om je geliefde even in het zonnetje te zetten. ☀️ En dat kan je relatie tenslotte alleen maar ten goede komen, toch? Ik zou zeggen, maak hier dus gebruik van doormiddel van een persoonlijk én grappig Valentijns cadeau!

Mijn idee van een goed cadeau

Wat ik echt een leuk cadeau vind, is een tegoedbonnen invulboekje. Maar waarom dan? Nou, juist omdat het zo persoonlijk is! Klinkt misschien vaag, maar het kan écht heel leuk worden (ook heel leuk voor allebei 😜). Het is niet alleen een persoonlijk, maar ook een grappig Valentijns cadeau. Hieronder heb ik een aantal ideeën van wat je hier allemaal mee kunt doen, om je op weg te helpen:

Geef elkaar vervelende taakjes, of juist spannende opdrachten

Denk bijvoorbeeld aan het hele boekje vol schrijven met allemaal vervelende taakjes die je partner aan jou kan geven, zoals de afwas 🧽, dweilen, enzovoort. Dat is dan niet zo leuk voor jezelf, maar wel lachen voor de ander. Of misschien, als je ook iets liever voor jezelf wilt zijn, kan je een heel boekje vol schrijven met wat spannendere (18+) dingen? Ja, zoals ik al zei, dit kán ook leuk zijn voor allebei. Hoeft niet, maar maak het in ieder geval lekker vol met dingen waarvan je weet dat je vriendin, vrouw, vriend, man (of whatever) het leuk vindt!

Waarom plagen goed is voor een gezonde relatie

Nee, ik heb het niet over het wakker maken van je vriendin of vriend met een emmer water. 💦 Gewoon lekker plagen, laten schrikken, kietelen of uitdagende opmerkingen maken; verzin iets waarbij niemand gewond raakt 😉. Ik blijf altijd op jacht naar een glimlach. Als zij lacht, dan lach ik, en zijn we allebei blij. De ‘jacht’ is belangrijk om je relatie gezond te houden. Het geeft haar het gevoel dat zei nog de moeite waard is, en hem voldoening. Met dit tegoedbonnenboekje heb je genoeg ruimte om je uit te leven, en heb jij een persoonlijk én grappig Valentijns cadeau te pakken. Win win!

Dat wordt een geslaagde Valentijnsdag!

Een bosje bloemen 💐, wat chocolade én een tegoedbonnenboekje vol met ideeën die je lover op elk moment van de dag mag inzetten, en jij zit dit jaar gebakken. Dat wordt gewoon een geslaagde Valentijnsdag met een persoonlijk, grappig en misschien zelfs wel spannend 👣 ♥️ Valentijns cadeau! Ik zou zeggen probeer het eens! Bestel hier jouw tegoedbonnen boekje.

Ik fotografeer alle producten, schrijf blogs en help met inpakken!

Vergelijkbare berichten