Over ons

Onze reis samen

Toen Joas en ik (Mariska) in 2006 trouwden, waren we beiden net (of nog geen) 20 jaar oud. Ik, nét afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en Joas, eindejaarsstudent Fotografie op het ROC, woonden samen anti-kraak in verschillende woonplaatsen. We hadden nog geen (vaste) baan, geen rijbewijs, geen auto en zoals je vast wel kunt raden: een hoofd vol dromen ️🌈🦄 en geen cent te makken.

Na twee jaar kregen we in 2008 een vaste sociale huurwoning, Joas een parttime baan als productfotograaf en startte ik mijn eigen bedrijf, KALMA DESIGN, omdat ik niets liever wilde dan freelance illustrator worden. We hadden inmiddels ook een auto 🚗 en twee katten. En een paar jaar later kregen we onze eerste dochter.

Samen bouwen aan ons gezin en bedrijf

Heel wat jaren later hadden we er nog een dochter bij, en (ein-de-lijk) een koophuis 🏠. Je kunt wel zeggen dat we vanuit (bijna) niets alles samen hebben opgebouwd. Maar zeker niet zonder de nodige uitdagingen waar een gezin, beide werkend in de creatieve sector, tegenaan loopt.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen merk HEE Goodies opgericht, omdat ik naast werk in opdracht de behoefte kreeg producten volledig naar eigen inzicht te ontwikkelen. Voor wat betreft de vormgeving, maar zeker ook voor wat betreft de inhoud! Joas heeft me van begin af aan geholpen, met name met de fotografie 📷, maar inmiddels op veel meer gebieden.

Iedereen Happy & Geholpen

Naast onze webshop hebben we sinds kort ook een eigen blog. En daar ben jij nu terechtgekomen! 💫 Daarin willen we meer delen over onszelf en de uitdagingen waar we als gezin, tegenaan (hebben ge)lopen.

Het is ons verlangen mensen praktisch te kunnen helpen, met producten zoals onze agenda’s, kalenders en handige planners. Maar we hopen ook dat mensen geïnspireerd worden om bijzondere cadeaus van waarde aan hun dierbaren te geven, zoals een mooi invulboek voor een blijvende herinnering. Cadeaus die verbinden! 💗 Of gewoon een grappig kaartje om iemand mee op te vrolijken. Soms hoeft het echt niet ingewikkeld te zijn.

Vandaar de pay-off: Iedereen Happy & Geholpen!

Elke bestelling wordt met veel liefde door ons ingepakt en verzonden, zodat het hopelijk een feestje ️🎉 is om uit te pakken en je lang kunt genieten van de producten. 

Stay tuned!

We blijven ons assortiment steeds verder uitbreiden dus… Stay tuned! Volg ons via InstagramFacebook en Pinterest. Of join the fanclub en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt meteen 10% WELKOMSTKORTING ️🎁 op je eerste bestelling in de webshop! Hoe leuk is dat!? ^ – ^

Groetjes Mariska & Joas