|

LEUK NIEUWS: Ik ga de LUNA Familieplanner 2025 overnemen!

HOERA! 🥂 Ik ga de LUNA Familieplanner 2025 overnemen van ELLEN MAE! In 2020 heb ik, in opdracht van Naomi Rustenberg, de maandkalender al eens eerder ontworpen. Zie de mooie foto’s 😉. Maar na een aantal jaren heeft Naomi besloten de gezinsplanner niet meer zelf uit te willen geven. In 2025 wordt de XL familieplanner opgenomen in onze collectie Agenda’s & Kalenders en uitgebracht onder ons merk: HEE Goodies.

De LUNA Familieplanner is een XL maandkalender met ruimte voor maar liefst 6 personen!

Een logische overname en passend product

Omdat wij elkaar al best een lange tijd kennen, leek het ons logisch dat ik de planner ga overnemen. Helemaal nu ik me juist steeds meer richt op stationery producten die je een handje helpen in het dagelijks leven! De LUNA Familieplanner 2025 sluit supergoed aan bij deze missie en neem ik dan ook met veel plezier op in mijn collectie Agenda’s & Kalenders. ♥️

In één oogopslag zie je hoe je weekenden in de maand eruitzien

De LUNA Familieplanner 2025 is dé XL maandkalender waarmee je in één oogopslag ziet hoe je weekenden in de maand eruitzien. Daarnaast heeft elke maand extra ruimte voor lijstjes en notities. In de nieuwe editie komt er ook ruimte voor twee focuspunten en nog meer leuks bij! Wat precies? Dat blijft nog even een verrassing. 😊 Je kunt de planner gebruiken voor maximaal zes gezinsleden, maar natuurlijk ook helemaal voor jezelf.

In 2020 heb ik in opdracht van ELLEN MAE de LUNA Familieplanner mogen ontwerpen. Dit is het resultaat!

Hoe kan een familieplanner de organisatie van mijn gezin verbeteren?

Een gezinsplanner biedt ontzettend veel voordelen voor je gezin. Ten eerste zorgt het voor overzicht en structuur, wat vooral handig is in drukke huishoudens waar iedereen een eigen agenda heeft. Met één centrale plek voor alle afspraken, verjaardagen, school, werk en hobby’s ⚽ wordt het risico op dubbele of vergeten afspraken geminimaliseerd. De LUNA Familieplanner 2025 biedt met zijn XL formaat genoeg ruimte voor tot wel zes personen!

Geen smoesjes meer, iedereen helpt met het huishouden

Daarnaast helpt een gezinsplanner bij het verdelen van taken en verantwoordelijkheden, zodat iedereen in het gezin weet wat er van hen verwacht wordt. Geen smoesjes meer, iedereen draagt bij aan het huishouden 🧹. Dit vermindert stress en ruzies en helpt je om als gezin dichter bij elkaar te komen in plaats van te mopperen op elkaar over wie wat moet doen. Een goede familieplanner is dus een onmisbaar hulpmiddel voor een goed georganiseerd gezinsleven!

Wat je ook in 2025 weer kunt verwachten:

De komende maanden ga ik lekker aan de slag met het ontwerp, maar het volgende kan ik wel alvast verklappen: 

✦ De basisindeling blijft zoals je gewend bent;
✦ De familieplanner wordt ook dit jaar weer zwart-wit;
✦ Het blijft een grote XL maandplanner geschikt voor tot wel 6 personen! 👨‍👩‍👧‍👦🧒🏿👶🏽

Mijn ideale planner ‘Met een gezin van 4, en vele plannen is deze kalender ideaal om alle afspraken overzichtelijk per maand in te schrijven. Ik gebruik hem nu al 3 jaar en zou geen andere meer willen.’

Review Bol.com: Tientje0101 uit Leopoldsburg

Wil je als eerste op de hoogte blijven? Volg mij dan via Instagram, Facebook of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan gelijk 10% WELKOMSTKORTING 🎁 (die je later mooi kunt gebruiken om je LUNA Familieplanner 2025 aan te schaffen!). 

Dus ga snel naar heegoodies.com, join the club en schrijf je in voor de nieuwsbrief! 💕

Ik heb alle producten met veel liefde vormgegeven en bedacht!

Vergelijkbare berichten